אנחנו מאמינים שפינוק מתוק ביום-יום הוא לא מותרות – אלא דרך חיים.

חברת לילוש עוגות הוקמה בשנת 2017, בשנת 2022 החליט אלי, הבעלים והמנכ"ל של החברה לממש את האהבה שרכש באוסטרליה לתחום הקונדיטוריה ולקחת את החברה צעד אחד קדימה, מתוך הקשבה נדיבה לצרכי השוק ורצון לשדרג את העשיה והפעילות.
הוא החל בתפעול העסק בגפו, בהמשך חברו לעשיה הדס בת זוגתו וילדי המשפחה.

בד בבד החברה הפכה לעסק משפחתי, משפחת לילוש עוגות בע"מ.
עיקר עיסוקה בייצור מאפים עוגות שמרים למיניהן וכן בתחום עוגות קרות – קינוחים אישיים, מוסים וקצפות וכן יפיתוח וייצור קינוחים אישיים וקינוחי הרכבה בהתאמה אישית למסעדות.
במאי 2024 הצטרף לעשייה שף קונדיטור אריק בן עמי, בעל ידע וניסיון רב שנים בקונדיטוריה ופטיסרי.

האמנות בקינוחים צרפתיים היא שילוב מנצח של מרקמים מגוונים, נראות מזמינה, טעמים עשירים ואיזון עדין. בצרפת, קינוחים הם לא רק אוכל; הם אורח חיים – שנחגגים בכל רגע נתון. ברור לנו שאנחנו לא יכולים לשחזר את תרבות הקינוחים התוססת של צרפת, אך בהחלט נוכל להפוך את הקינוחים המענגים הללו לנגישים כפינוק היומיומי של כולנו. בהובלת השף, בבחירת חומרי גלם איכותיים, יצירתיות, השראה והרבה אהבה כך מתבצע תהליך הייצור שלנו, מקווים שאחרי טעימה אחת, תבינו.

פיתוח קינוחים למסעדות בהתאמה אישית

מחויבים לאיכות

מחויבות לשירות

יחס אישי וחשיבה מחוץ לקופסא

תעודות כשרות

המועצה הדתית אבן יהודה

בד"ץ בית יוסף

אורות מהדרין

Scroll to Top